Ik ben Grietje Van Buggenhout, notarieel juriste, erkend bemiddelaar, praktijkassistent rechtsvergelijking bij de KU Leuven en praktijkbegeleider/trainster bij Mediv (opleidingsinstituut bemiddeling) en docent bij portalus.video.

 

Iedereen uit onze omgeving heeft reeds te maken gehad met conflicten of andere situaties waarbij men juridisch advies nodig had. Toch is het soms niet evident om een antwoord te vinden op jouw specifieke vraag. Via deze website zal ik trachten een antwoord te bieden op juridische vragen die leven bij jullie in verband met familierecht, vastgoed, sociaal recht en bemiddeling.

 

Naast het geven van juridisch advies, ben ik erkend bemiddelaar in familiezaken, burgerlijke en handelszaken en sociale zaken. Heb je een conflict waarbij je bereid bent tot het maken van afspraken en het zoeken naar oplossingen dan kunnen jullie via bemiddeling tot een oplossing komen.

 

Heb je hulp nodig bij je eigen dossier? Aarzel niet mij te contacteren op het nummer 0474 210 797 of via e-mail info@grietjevanbuggenhout.be. Je kan ook rechtstreeks een afspraak maken.